FAQ

Ja! Het ticket dat je koopt is geldig voor het gehele evenement, dus van 19.00u tot 00.00u.

Iedereen zal bij het evenement een vaste plek krijgen toegewezen waar je zittend kan genieten van het spektakel.

Toegang tot het evenemententerrein kan enkel verleend worden als de bezoeker in het bezit is van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve coronatest die niet ouder is dan 24 uur.

Het evenement maakt gebruik van PeopleFlow. Middels deze app maken we een koppeling tussen je ID, CoronaCheck en gezichtsherkenning. Op deze manier kan men eenvoudig het evenement betreden. Voordeel van deze app is dat je lange wachtrijen kunt vermijden.

Indien men geen gebruik wil maken van deze app, kan men het evenement betreden middels de CoronaCheck app. Bij binnenkomst zullen wij de QR-code in de app scannen die aantoont dat jij een negatief testbewijs (maximaal 24 uur oud en afgenomen via TestenvoorToegang), een herstelbewijs of een volledig vaccinatiebewijs hebt. DENK IN DIT GEVAL AAN UW LEGITIMATIEBEWIJS!

Je mag pas naar binnen wanneer dit in orde is, ook al heb je een kaartje gekocht.

Omdat wij werken met de CoronaCheck app en iedereen op het evenement een vaste zitplek krijgt, mogen wij maximaal 1.500 personen toelaten op het terrein.

Een kaartje voor het benefiet-evenement kost € 20 en in feite doneer je hiermee ook direct € 20 aan het noodfonds, want het gehele bedrag zal ten goede komen aan de getroffenen van de overstromingen in heel Limburg.

Dat kan zeker! Via de doneerpagina op onze website kun je ook zelf een bedrag doneren dat natuurlijk volledig ten goede komt aan het noodfonds. Nog een tip… je kan het evenement ook live volgen via de livestream en op tv bij L1. Zo ben je er toch nog een beetje bij!

Er geldt inderdaad een huisreglement, deze kun je bekijken via deze link.
Steun de getroffenen in Limburg

Helpt u ook mee om limburg weer oet de drup te krijgen?